AB ERASMUS+ SPOR PROJESİ “GAMES”İN FİNAL OYUNU FEDERASYONUMUZ EV SAHİPLİĞİNDE TÜRKİYE’DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Herkes için Spor Federasyonu ortaklığında yürütülen ve AB Erasmus+ spor programı altında hibelendirilen Game of Seasons (GameS) projesi, geleneksel oyunları farklı mevsim koşullarına göre sınıflandırarak paylaşmayı ve yaygınlaştırmayı amaçlıyor.

KARGENÇ Çevre ve Spor Kulübü koordinatörlüğünde gerçekleştirilen ‘’GameS’’ projesi Türkiye’den Herkes İçin Spor Federasyonu, Bulgaristan’dan Youth Sport Association of Varna, Letonya’dan Smart Nest ortaklığında yürütülüyor.

Proje ortaklarıyla yürütülen oyun kampları, yerel oyun tanıtım etkinlikleri, final oyun festivali ile oyunları uluslararası boyuta taşıyarak geleneksel oyunlarla çocuklarda fiziksel aktiviteyi ve oyunların çocuklara kazandıracağı olumlu davranışları (özsaygı, paylaşım, iş birliği, hoşgörü) teşvik etmeyi hedefliyor.

Proje kapsamında, Türkiye’de yaz oyun kampı, Letonya’da kış oyun kampı, Bulgaristan’da doğa oyun kampı ve son olarak da Ankara’da Federasyonumuz ev sahipliğinde özel bir okulun kampüsünde final etkinliği gerçekleştirildi.

Proje çıktısı olarak anlatımlı dijital oyunlar kitapçığı ile oyunların fragmanları üretildi. Projede hazırlanan oyunlarının videolar

News Are Here

Bir blog gönderisinde neler yer alır? Faydalı ve sektöre özgür içerikler yer alır ve bu içerikler, 1) okuyuculara işe yarar bilgiler sunar ve 2) sektörünüzde uzman olduğunuzu gösterir.

Şirketinizin blog yazılarını kullanarak sektörle ilgili güncel konulara dair fikirlerinizi paylaşın, şirketinizi kişiselleştirin, ürünlerinizin ve hizmetlerinizin insanlara nasıl yardımcı olacağını gösterin.